" "
Back to Top
Εμπιστευτείτε την αναζήτηση σας στον επαγγελματικό οδηγό διασκέδασης
elzh-CNnlenfrdeitrorues
1742
https://soulatso.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/769/porto-1559902901.jpg

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΕΝΩΝΑΣ PORTO ΨΑΜΑΘΟΥΣ ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ ΛΑΚΩΝΙΑ Recommended Αξιώσεις

ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ, Ανατολική Μάνη, ΛΑΚΩΝΙΑ 230 66

Στοιχεία επιχείρησης

Ξενώνας

Κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο μπορείτε να ζήσετε λίγο πριν το ακρωτήριο Ταίναρο, στο ιστορικό Πορτοκάγιο, το πιο γραφικό φυσικό λιμάνι της Μάνης.

Ο Ξενώνας Ψαμαθούς είναι ένας Art Ξενώνας πέτρινος, με παραδοσιακό ύφος και δίπλα στη θάλασσα είναι ιδανικός για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών από αρχές Απριλίου έως  τέλη Οκτωβρίου.


Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα, βεράντα (λιακό) και είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και σεσουάρ.
Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν τα έργα ζωγραφικής του ιδιοκτήτη Αντώνη Γρηγορακάκη, μέσα από την μόνιμη έκθεση ζωγραφικής στo χώρο υποδοχής.  Έργα του καλλιτέχνη διακοσμούν επίσης και όλα τα δωμάτια του ξενώνα.


Οι πελάτες μας, αλλά και οι ταξιδιώτες, μπορούν να χαρούν το γεύμα τους στη Ταβέρνα "Porto", του Αντώνη Γρηγορακάκη, που βρίσκεται στη μέση της παραλίας μπροστά στη θάλασσα και να απολαύσουν φρέσκο ψάρι ψημένο στα κάρβουνα και άλλους λαχταριστούς μεζέδες.

Ταβέρνα Μάνη, Ταβέρνα Πορτοκάγιο

Ψάχνετε ταβέρνα στη Μάνη; Ταβέρνα στο Πορτοκάγιο; Η πλέον γευστική απόλαυση της περιοχής, είναι η ψαροταβέρνα «PORTO»,που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα.

Ο ιδιοκτήτης Αντώνης Γρηγορακάκης σας προσφέρει κάθε μέρα το νοστιμότερο ψάρι για το γεύμα σας, από τα νερά του λακωνικού κόλπου αλλά και άλλους λαχταριστούς μεζέδες. Φιλική εξυπηρέτηση σε ένα περιβάλλον που σε ταξιδεύει !

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα