" "
Back to Top
Εμπιστευτείτε την αναζήτηση σας στον επαγγελματικό οδηγό διασκέδασης
elzh-CNnlenfrdeitrorues
1620
  • Εξοδος
  • Cafe
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ RESTAURANT CAFE WINE BAR ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ
https://soulatso.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/176/-1522066434.jpeg

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ RESTAURANT CAFE WINE BAR ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ Recommended Αξιώσεις

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 37, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΤΤΙΚΗ 151 23

Στοιχεία επιχείρησης

Η θέση του Πρυτανείον Gold στον 2ο όροφο του πολυτελούς Golden Hall, του χαρίζει άπλετο φυσικό φως και ιδανικές συνθήκες κάθε εποχή, ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ, το brunch ή το γεύμα σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Εδώ πρυτανεύουν η κομψή μίνιμαλ αισθητική, οι ποιοτικότερες εποχιακές πρώτες ύλες, η δημιουργική αντιμετώπιση ενός μενού που καλύπτει κάθε γευστική απαίτηση και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Στην αρχαία Ελλάδα, το πρυτανείο ήταν το δημόσιο οικοδόμημα όπου, μεταξύ άλλων, συνεστιάζονταν εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Στο δικό μας Πρυτανείον Gold, σήμερα, εξέχουσες είναι οι γεύσεις και επίσημοι προσκεκλημένοι μας όλοι εσείς που αναζητάτε έναν ποιοτικό all day προορισμό για τις συνεστιάσεις σας.

Ο κομψός μίνιμαλ χώρος μας, όπου κυριαρχούν το μαύρο και το χρυσό χρώμα και διακοσμητικά στοιχεία με την υπογραφή του Philippe Starck, είναι η σκηνή όπου οι προβολείς πέφτουν στη γευστική σας απόλαυση.

Από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, εδώ πρωταγωνιστούν οι εύγευστες επιλογές για brunch, ελαφρύ σνακ, γεύμα ή δείπνο, η ποικιλία ροφημάτων και ποτών και το ευγενικό service.

Ειτε πρόκειται για έναν καφέ ή για ένα ατομικό γεύμα ως διάλειμμα ανάμεσα στα ψώνια σας στο Golden Hall, είτε για μία επαγγελματική συνάντηση συνοδεία ενός κρασιού από τον ελληνικό ή τον διεθνή αμπελώνα ή ενός premium spirit, είτε για ένα δημιουργικό δείπνο για δύο ή περισσότερους, φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Στόχος, άλλωστε, της έμπειρης ομάδας του Πρυτανείον Gold και της νέας του διεύθυνσης είναι οι επισκέπτες μας να απολαμβάνετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία, αντάξια των επιθυμιών σας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 37, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΤΤΙΚΗ 151 23

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD ΕΠΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα