" "
Back to Top
Εμπιστευτείτε την αναζήτηση σας στον επαγγελματικό οδηγό διασκέδασης
elzh-CNnlenfrdeitrorues
2928
https://soulatso.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/663/136904599828841662801071939836187285491n-1552667309.png

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΕΡΨΗ ΙΚΛΑΙΝΑ ΠΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Recommended Αξιώσεις

ΙΚΛΑΙΝΑ, ΠΥΛΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ 240 01

Στοιχεία επιχείρησης

 

Το παραδοσιακό καφενείο - μεζεδοπωλείο "τέρψη", στεγάζεται στο παλιό τηλεφωνείο-τηλεγραφείο της Ίκλαινας, που ανέκαθεν λειτουργούσε και σαν καφενείο. Κατασκευασμένο το 1937, πρόκειται για ένα ψηλοτάβανο, ευάερο και ευήλιο κτίριο στο κέντρο της Ίκλαινας, με μεγάλο προαύλιο που το καλοκαίρι σκιάζεται φυσικά από πυκνό φύλλωμα μουριών. Σ' αυτό το ξεχωριστό για το χωριό μας κτίριο, δυο φίλες, η Νατάσσα και η Χριστίνα, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλόξενο στέκι, για μας που μένουμε στην Ίκλαινα και τη γύρω περιοχή και για τους επισκέπτες της Πυλίας που επιθυμούν να γνωρίσουν την ενδοχώρα και να δοκιμάσουν γνήσιες αυθεντικές γεύσεις,τοπικές αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας, απολαμβάνοντας οικογενειακή υποδοχή και φιλοξενία.

Στην "τέρψη" μπορείτε να γευτείτε και ν'αγοράσετε γευστικότατα γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες. Τα φτιάχνουμε με τον παραδοσιακό τρόπο, σε μικρές ποσότητες κάθε φορά, με πρωτότυπους αρωματικούς συνδυασμούς, έτσι ώστε να διατηρούν έντονα τη γεύση, το χρώμα και το άρωμά τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό της παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας που εμείς νοσταλγούμε πια, ενώ οι ξένοι επισκέπτες το αναζητούν.

Η Ίκλαινα είναι ένα χωριό του Δήμου Πύλου Νέστορος, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη φημισμένη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς και τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, που έχει χαρακτηρισθεί προστατευόμενη περιοχή "Natura".

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΑΜΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα