" "
Back to Top
Εμπιστευτείτε την αναζήτηση σας στον επαγγελματικό οδηγό διασκέδασης
elzh-CNnlenfrdeitrorues
1417
https://soulatso.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/60/-1519996075.jpg

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ KOMOTHNH ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

Ροδόπης 2, Κομοτηνή, ΡΟΔΟΠΗΣ 691 00

Στοιχεία επιχείρησης

 

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

 

Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Α πανεπιστημιακή νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του ως νευροχειρούργος το 1997. Από τότε, έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει πολλά πρακτικά μαθήματα, σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια που διοργανώθηκαν τόσο από την Ελληνική Νευροχειρουργική Εταιρεία όσο και από την ΕΑΝΣ (Ένωση Ευρωπαϊκών Νευροχειρουργικών Εταιρειών). Επιπλέον έχει παρακολουθήσει δύο φορές το πρόγραμμα (κλινικό και εγχειρητικό) στο νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου του Ελσίνκι στη Φιλανδία.

Είναι μέλος τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης. Είναι ένας ιδιώτης ιατρός ο οποίος εξασκεί την νευροχειρουργική στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη από το 2000, με ειδίκευση κυρίως στην Σπονδυλική Στήλη – χειρουργικές επεμβάσεις κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου, εκφυλιστικές καταστάσεις αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, σπονδύλωση και στένωση αυτής, χειρουργική ογκολογία του νωτιαίου μυελού, τραύμα.

Επίσης, τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν χειρουργική ογκολογία του εγκεφάλου, εγκεφαλικό τραύμα, παιδιατρικά περιστατικά που αφορούν τον εγκέφαλο και παθήσεις αγγεικής αιτιολογίας του κεντρικού νευρικού συστήματος.

 

 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Λέξεις-κλειδιά:
Επιχειρηματικές τοποθεσίες:
Ροδόπης 2, Κομοτηνή, ΡΟΔΟΠΗΣ 691 00

 Χαλκηδόνος 18, Καλαμαριά, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 551 33

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (+)