" "
Back to Top
Εμπιστευτείτε την αναζήτηση σας στον επαγγελματικό οδηγό διασκέδασης
elzh-CNnlenfrdeitrorues
2295
  • Εξοδος
  • Ταβέρνες
  • ΠΑΠΠΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
https://soulatso.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/144/1-1521213525.jpeg

ΠΑΠΠΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

Θεσσαλονίκης 2, Θρακομακεδόνες, ΑΤΤΙΚΗΣ 136 76

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΠΑΠΠΑΣ

 

ΤΑΒΕΡΝΑ

 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

 

Ψάχνετε για μια παραδοσιακή ταβέρνα με μοντέρνο στυλ και γνήσιο ελληνικό μενού?

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στους Θρακομακεδόνες, η ταβέρνα «ΠΑΠΠΑΣ», εδώ και 50 χρόνια, προσφέρει μια μοναδική ποικιλία από ηπειρώτικες γεύσεις.

Θα μας “ξανα”βρείτε σε απόσταση πέντε μόλις λεπτών από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, σε ένα σε ένα θαυμάσιο μοντέρνο διώροφο κτίριο με ρουστίκ διακοσμητικές πινελιές.

Στο ισόγειο και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον της, το πέτρινο επιβλητικό της τζάκι προσφέρει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα για τις χειμωνιάτικες ημέρες, ενώ ο καταπράσινος κήπος της εγγυάται δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Με εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στην Ελληνική φιλοξενία, είναι σίγουρο ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.  Εδώ θα δοκιμάσετε υπέροχες σπεσιαλιτέ, που δημιουργούνται από φρέσκα ελληνικά προϊόντα  και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τον αυθεντικό ελληνικό τους χαρακτήρα και τις προσιτές τιμές.

Θαυμάσιες ηπειρώτικες πίτες με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι (συνταγή της γιαγιάς), φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, φρεσκοκομμένες σαλάτες και “μικρομεζέδες” μαγειρεύονται με μεράκι για να σας μυήσουν στα μυστικά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Οι πιο «κλασικοί» από εσάς σίγουρα θα απολαύσουν το φημισμένο για τη νοστιμιά του “μπιφτέκι του Παππά”, τις μπριζόλες και τα γευστικά παϊδάκια και θα χαλαρώσουν συνοδεύοντας το γεύμα τους  με ένα ποτηράκι βαρελίσιο κρασί ή με μπύρα της επιλογής σας σε παγωμένο ποτήρι.

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για εύκολη πρόσβαση σε όλους.  Διαθέτει ειδικές μπάρες για καροτσάκια, ασανσέρ και παιδικά καθισματάκια.

Ελάτε να διώξουμε μαζί την κούραση και το άγχος της ημέρας απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό αεράκι και τη μαγευτική θέα του λεκανοπεδίου που απλώνεται μπροστά σας ακούγοντας απαλή μουσική.

 

 ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
Θεσσαλονίκης 2, Θρακομακεδόνες, ΑΤΤΙΚΗΣ 136 76

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα